voor de kids

Kinderbrillen van het merk BBIG en Milo and Me, omdat ook kinderen smaak hebben!

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. En uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten.

In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.

Alle modellen zijn er daarom in 2 maten en in verschillende kleuren. Prijzen: een BBIG montuur met glazen op de juiste sterkte leveren wij vanaf € 229,-. Het zijn dan mooie ontspiegelde glazen met een harde beschermlaag.

Daarnaast hebben we het merk Milo and Me in onze collectie, deze zijn sterk, lichtgewicht, flexibel en ze staan ook nog eens goed! Ook deze worden in 2 maten geleverd en in verschillende trendy kleuren!  Vanaf €179,- maken we deze met mooie ontspiegelde glazen en een harde beschermlaag. De Milo and Me monturen worden geleverd inclusief silicone oorhaakjes en een hoofdbandje (beide apart te bevestigen).