over ons

De adviseurs van Van Roosmalen Optiek maken werk van een goed advies. Dat begint bij de anamnese, ofwel het inventariseren van de klachten. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende kijkoplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de producten. Wij zitten dus regelmatig achter de studieboeken om onze kennis actueel te houden, zodat wij u van een goed advies kunnen blijven voorzien.

Jasper

Opticien, geeft advies, voert oogmetingen en contactlens controles uit en is als 3e generatie eigenaar van het familie bedrijf.

Yvette

Optometrist en contactlensspecialist, is geschoold om verder te kijken naar de gezondheid van de ogen. Voert optometrische onderzoeken uit en meet alle soorten contactlenzen aan.

Lisette

Opticien, en specialist op het gebied van de juiste montuur keuze. Daarnaast beheert zij de webshop en social media.

Tegenwoordig ziet men door de bomen het bos niet meer in de optiekmarkt. Wij onderscheiden ons met persoonlijke aandacht en advies op maat. Wij nemen aan de hand van de anamnese ruim de tijd om te achterhalen wat de klachten of problemen zijn. Hierbij vragen we goed door en hebben we aandacht voor de wensen en eisen van de klant.