Als een maatpak

Brillenglazen op maat

Elk oog is anders. Brillenglazen op maat van Rodenstock houden hier rekening mee. Daarom zitten ze ook ‘als gegoten’, net zoals bij een op maat gesneden costuum van de kleermaker het geval is. Bij een maat- of mantelpak kun je zeggen dat het ‘als een tweede huid’ of ‘als gegoten’ zit. Niets knelt, niets drukt. Alles ziet er perfect uit. Een speciaal voor u gemaakte bril met brillenglazen op maat in het juiste montuur heeft precies hetzelfde effect: uw ogen voelen zich meteen heerlijk op hun gemak. In vergelijking met traditionele brillenglazen hebt u scherper en contrastrijker zicht, met name in de schemering. Kortom: u beleeft een nieuwe en ongeëvenaarde kijkervaring! Met brillenglazen op maat van Rodenstock kunt u eindelijk uw gezichtsvermogen ten volle benutten.

DNEye® Scanner

Eerst worden uw ogen gemeten met de ultramoderne DNEye® Scanner van Rodenstock. Bij deze volautomatische meting worden uiterst nauwkeurig meer dan 1.500 punten gemeten. In tegenstelling tot traditionele meetapparatuur legt de DNEye-scanner niet alleen de standaardwaarden voor myopie (bijziendheid), hypermetropie (verziendheid) en astigmatisme (onregelmatige kromming van het hoornvlies) vast maar nog veel meer, zoals de reactie van uw pupillen overdag en ‘s avonds en de bijbehorende veranderingen in uw gezichtsvermogen. Op deze manier kunnen ook individuele afwijkingen vastgesteld worden die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld een verminderde contrastgevoeligheid en slecht zicht in de schemering.

Zekerheid met het all-in plan van Rodenstock

Uw zicht moet optimaal zijn en dat kan natuurlijk niet met een kapotte bril. Om ervoor te zorgen dat u altijd goed kunt zien, werken wij met het all-in plan van Rodenstock. De all-in service geldt in het geval van breuk, schade, diefstal of verlies van uw bril.

Herstel- en vervangservice:
Alle Rodenstock merkglazen (enkelvoudig, bifocaal, multifocaal en beeldschermglazen).
Alle gevallen van breuk/schade
Alle gevallen van diefstal/verlies
De Rodenstock fabrieksgaranties bijven van toepassing

In het geval van een breuk of schade:
Het enige wat u hoeft te doen, is met de beschadigde bril en uw Rodenstock PlusCard naar ons toe te komen. Wij handelen vervolgens alles verder voor u af.

In het geval van dienstal of verlies:
Meld diefstal of verlies zo snel mogelijk bij ons en breng daarbij uw Rodenstock PlusCard mee. Wij handelen vervolgens alles verder voor u af.

Meer weten?
Heeft u vragen over het all-in plan van Rodenstock? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de winkel. Wij vertellen u graag meer.

*Vraag naar de voorwaarden. Het eigen risico bedraagt bij breuk/schade 20% en bij verlies/diefstal 40% van de adviesverkoopprijs van uw glazen.

DNEye® Scanner