Vacature Opticien

 

#

vacature-overzicht

Opticien

Ben jij gepassioneerd over oogzorg en klaar om het verschil te maken in een familiebedrijf dat écht om zijn klanten geeft?

Part-time

Wil jij echt de tijd voor je klanten nemen? Van Roosmalen Optiek zoekt een opticien die ons team komt versterken met persoonlijke aandacht en vakmanschap. Sinds 1953 zijn wij gevestigd in Dordrecht. Eerst onder de naam Van der Ham Optiek en sinds 2018 onder onze eigen familienaam Van Roosmalen Optiek. In onze winkel is het leveren van brillen en contactlenzen de hoofdzaak, maar ook optometrie is inmiddels niet meer weg te denken uit onze winkel. Mede daardoor zitten we inmiddels geruime tijd in een mooie groeifase en hebben wij ruimte voor een extra teamlid.

Dit ga je doen:

Als deel van ons team verwelkom je klanten hartelijk in onze winkel, bied je telefonische ondersteuning met een glimlach en geef je deskundig advies over monturen en glazen. Je zorgt dat onze winkel er altijd uitnodigend en piekfijn uitziet. Als opticien voer je bovendien oogmetingen uit, plaats je glasbestellingen en verricht je diverse werkzaamheden in de werkplaats, waarbij jouw vakmanschap en precisie onmisbaar zijn voor de kwaliteit die Van Roosmalen Optiek belooft.

Je komt te werken in een jong enthousiast team van 3 personen, altijd korte lijntjes en veel mogelijkheden voor eigen input, meedenken wordt gewaardeerd! Daarnaast staat bij ons het leveren van kwaliteit, service en aandacht voorop.

 

Dit ben jij:

Zoek je een baan waar jouw expertise als opticien echt tot zijn recht komt? Bij Van Roosmalen Optiek zijn we op zoek naar iemand met jouw vakmanschap. Check of de volgende punten bij jou passen:

  • Een afgeronde opleiding in de optiek of vergelijkbare praktische ervaring.
  • Vaardig in oogmetingen, adviseren over en aanpassen van brillen en contactlenzen.
  • Een passie voor het leveren van uitmuntende klantenservice, met aandacht voor detail.
  • Een teamspeler die ook waarde hecht aan een positieve werkomgeving.
  • Voortdurend streven naar vakinhoudelijke ontwikkeling en bijblijven met de laatste trends in oogzorg.
  • Ervaring met het beheren en onderhouden van een optiekwinkel is een pre.

Dit zijn wij:

Al sinds 1953 zitten wij in de mooie Vriesestraat in de Dordtse binnenstad, maar pas sinds 2018 onder de eigen familienaam Van Roosmalen. Jarenlang prijkte de naam Van der Ham op de gevel, van de voormalige eigenaar die ook een brillenwinkel in Breda had. Toen Boy van Roosmalen samen met zijn zoon Ton het bedrijf in 1978 overnam, dachten zij er niet over om de naam te veranderen vanwege de goede reputatie die de winkel had.

Echter met het oog op de toekomst werd in 2018 besloten de naam te veranderen naar de eigen familienaam Van Roosmalen Optiek, tenslotte is het gezicht van de winkel altijd een Van Roosmalen geweest. Het onderstreept meteen een van de unieke sterkte punten van het ‘familiebedrijf’!

Het bedrijf is sinds 9 mei 1953 altijd gevestigd geweest aan de Vriesestraat 96 en bestaat in 2023 dus reeds 70 jaar. In 2018 wordt Jasper van Roosmalen mede-eigenaar en is de 3e generatie een feit.

Dit bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Kansen voor bijscholing
  • Ruimte voor initiatief en eigen inbreng in diverse aspecten zoals inkoop montuurcollecties en social media
  • Een unieke werkomgeving waar je echt de tijd kunt nemen voor elke klant, wat ons onderscheidt in de markt

Kennis maken?

Spreekt deze vacature je erg aan? Zoek jij een plek waar jouw vakmanschap als opticien gewaardeerd wordt, waar je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, en waar je echt de tijd kunt nemen voor de klant? 

1 + 3 =