Vacature Winkelmedewerker

 

#

vacature-overzicht

Winkelmedewerker optiek

Ben jij gepassioneerd over oogzorg en klaar om het verschil te maken in een familiebedrijf dat écht om zijn klanten geeft?

Part-time

Wil jij echt de tijd voor je klanten nemen? Van Roosmalen Optiek zoekt een opticien die ons team komt versterken met persoonlijke aandacht en vakmanschap. Sinds 1953 zijn wij gevestigd in Dordrecht. Eerst onder de naam Van der Ham Optiek en sinds 2018 onder onze eigen familienaam Van Roosmalen Optiek. In onze winkel is het leveren van brillen en contactlenzen de hoofdzaak, maar ook optometrie is inmiddels niet meer weg te denken uit onze winkel. Mede daardoor zitten we inmiddels geruime tijd in een mooie groeifase en hebben wij ruimte voor een extra teamlid.

Dit ga je doen:

Als deel van ons team ben jij vaak de eerste persoon die onze klanten hartelijk verwelkomt in onze winkel. Je biedt telefonische ondersteuning met een glimlach en je geeft deskundig advies over monturen en glazen. Je zorgt dat onze winkel er altijd uitnodigend en piekfijn uitziet. Daarnaast zorg je voor goed agenda beheer bij het inplannen van de afspraken.

Als je zover bent gaan we je ook zeker aanleren om kleine werkplaats werkzaamheden uit te voeren, zoals het afstellen van een bril en het vervangen van kleine onderdelen.

Je komt te werken in een jong enthousiast team van 3 personen, altijd korte lijntjes en veel mogelijkheden voor eigen input, meedenken wordt gewaardeerd! Daarnaast staat bij ons het leveren van kwaliteit, service en aandacht voorop.

 

Dit ben jij:

Zoek je een baan waar jouw expertise als gastheer / -vrouw en het geven van advies tot zijn recht komt? Bij Van Roosmalen Optiek zijn we op zoek naar jou. Check of de volgende punten bij jou passen:

Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat je nog niet bekend bent in de optiekwereld. Dat is voor ons geen issue, wij zorgen ervoor dat je de tijd krijgt en waar nodig cursussen mag gaan volgen.

 • Je ontvangt onze klanten in de winkel met een warm welkom, beantwoordt telefoontjes op een vriendelijke manier, met een glimlach
 • Je geeft op een ongedwongen manier advies over monturen en glazen
 • Bijblijven met de laatste trends op het gebied van monturen en zonnebrillen
 • Het onderhouden van de winkel, deze moet er altijd spik en span uit zien
 • Parttime voor 3 of 4 dagen, specifiek voor woensdag t/m zaterdag
 • Minimaal denk niveau MBO 4

  Dit zijn wij:

  Al sinds 1953 zitten wij in de mooie Vriesestraat in de Dordtse binnenstad, maar pas sinds 2018 onder de eigen familienaam Van Roosmalen. Jarenlang prijkte de naam Van der Ham op de gevel, van de voormalige eigenaar die ook een brillenwinkel in Breda had. Toen Boy van Roosmalen samen met zijn zoon Ton het bedrijf in 1978 overnam, dachten zij er niet over om de naam te veranderen vanwege de goede reputatie die de winkel had.

  Echter met het oog op de toekomst werd in 2018 besloten de naam te veranderen naar de eigen familienaam Van Roosmalen Optiek, tenslotte is het gezicht van de winkel altijd een Van Roosmalen geweest. Het onderstreept meteen een van de unieke sterkte punten van het ‘familiebedrijf’!

  Het bedrijf is sinds 9 mei 1953 altijd gevestigd geweest aan de Vriesestraat 96 en bestaat in 2023 dus reeds 70 jaar. In  2018 wordt Jasper van Roosmalen mede-eigenaar en is de 3e generatie een feit.

  Dit bieden wij:

  • Een marktcomfort salaris
  • Kansen voor bijscholing en we leren je in de praktijk de fijne kneepjes van het vak
  • Ruimte voor initiatief en eigen inbreng bij inkoop van montuurcollecties en de uitstraling van de winkel
  • Het bezoeken van optiekbeurzen
  • Een fijne werkomgeving waar je echt de tijd kunt nemen voor elke klant, wat ons onderscheidt in de markt

  Kennis maken?

  Spreekt deze vacature je erg aan? Zoek jij een plek waar jouw vakmanschap als opticien gewaardeerd wordt, waar je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, en waar je echt de tijd kunt nemen voor de klant? 

  4 + 6 =